ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Για λίγες στιγμές ευτυχίας

 Η ευτυχία για τον κάθε άνθρωπο κρύβεται στις μικρές καθημερινές στιγμές της ζωής του.Ευτυχία είναι όταν ξυπνάς το πρωί και αντικρύζεις τον ήλιο και την όμορφη φύση.Όταν συζητάς με τους γονείς και τα αδέρφια σου χαλαρά στο σπίτι.Ευτυχία είναι όταν ακούς στο ραδιόφωνο το αγαπημένο σου τραγούδι και νιώθεις ότι η μουσική σε ταξιδεύει.Όταν έχεις πάει για ένα καφέ ή ποτό με τους φίλους σου και απολαμβάνεις την παρέα τους.
 Η πραγματική και ουσιαστική ευτυχία υπάρχει σε όλα αυτά τα απλά και καθημερινά πράγματα που προσφέρεις είτε στον εαυτό σου είτε στους συνανθρώπους σου.Όταν αγαπάς και φροντίζεις τον εαυτό σου νιώθεις ότι είσαι ευτυχισμένος.Κατά συνέπεια όταν νιώθεις καλά και εντάξει με τον εαυτό σου,αυτό το εκπέμπεις και στους γύρω σου.Είναι η λεγόμενη “αύρα” που εκπέμπει ο καθένας μας,η θετική ενέργεια που έχει μέσα του.
 Επομένως,όταν κάποιος άνθρωπος έχει θετική σκέψη,είναι αισιόδοξος και κυρίως διαθέτει ισχυρή θέληση για να πετύχει αυτά που θέλει στη ζωή του,τότε όπως λένε,ολόκληρο το σύμπαν συνομωτεί για να πετύχει αυτά που θέλει.
 Αυτό είναι και το μυστικό της πραγματικής ευτυχίας.Γιατί η ζωή βρίσκει πάντα τον τρόπο και δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες στον καθένα μας για να πραγματοποιήσει όσα επιθυμεί.Αρκεί ο κάθε άνθρωπος να είναι έτοιμος να δεχτεί αυτές τις ευκαιρίες και να τις σξιοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται.
 Δηλαδή,ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί τα “δώρα” που του προσφέρει η ίδια η ζωή και να τα εκτιμήσει.Μόνο τότε,θα μπορέσει να ανακαλύψει ποια είναι η πραγματική ευτυχία!
Μαρία

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com