Οι πραγματικοί ήρωες

Οι πραγματικοί ήρωες

Πραγματικοί ήρωες σ’αυτή την ζωή και στην δύσκολη εποχή που ζούμε όλοι μας, είναι οι άνθρωποι εκείνοι που μπορεί να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα τους, είτε ψυχολογικά,είτε και σωματικά, καθώς και οι άνθρωποι εκείνοι που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε η κρίση σ’όλους μας.

Και αυτοί οι άνθρωποι είναι,κατά την προσωπική μου άποψη,ήρωες,όχι γιατί έχουν κάτι το διαφορετικό σε σχέση με άλλους ανθρώπους, αλλά γιατί διαθέτουν δύναμη ψυχής, θάρρος, τόλμη και ισχυρή θέληση για να αντιμετωπίσουν ο καθένας τα δικά του προβλήματα και να τα ξεπεράσουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους κάποια ψυχολογικά, αλλά και σωματικά προβλήματα, πολύ σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια τους να τα αντιμετωπίσουν και στην συνέχεια να τα ξεπεράσουν, είναι το πόσο ισχυρή θέληση διαθέτουν για να αγωνιστούν, ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αρχικά,βασικό ρόλο παίζει το πως διαχειρίζονται στην καθημερινότητα τους, το πρόβλημα που έχουν. Δηλαδή, το πως έχουν φιλοσοφήσει το όλο θέμα. Από αυτόν τον τρόπο φιλοσοφίας και σωστής διαχείρισης της κατάστασης, εξαρτώνται τα πάντα!Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει, το πόσο πολύ θέλουν να δώσουν μία οριστική λύση στο πρόβλημα τους και έτσι να το ξεπεράσουν. Αυτός, ακριβώς, είναι και ο στόχος που καλούνται να πετύχουν!

Επομένως, εκείνοι οι άνθρωποι που προσπαθούν σκληρά και αγωνίζονται σε καθημερινή βάση για να αντιμετωπίσουν τα προσωπικά τους προβλήματα και όλες αυτές τις δυσκολίες της ζωής, είναι για μένα, οι πραγματικοί ήρωες. Είναι οι λεγόμενοι “αφανείς” ήρωες της ζωής, οι οποίοι στην προσπάθειά τους αυτή, να είναι δυνατοί και αγωνιστές στον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης, τελικά θα είναι και αυτοί που θα δικαιωθούν για όλες τις προσπάθειες τους.

Έτσι, λοιπόν, θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι οι προσπάθειες, οι κόποι και ο αγώνας τους, “μεταφράζονται” και αξίζουν, δίκαια,τον χαρακτηρισμό τους ως “οι πραγματικοί ήρωες” της ζωής και της εποχής μας!

Μαρία.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com