Μουσικές Επιλογές

Αν θέλετε να έχετε στην συλλογή σας ένα απίθανο και θαυμάσιο τραγούδι από το προσωπικό άλμπουμ του γνωστού τραγουδιστή των Led Zeppelin, τότε δεν έχετε παρά να ακούσετε το απίθανο ’29 Palms’ που βρίσκεται στο άλμπουμ με την ονομασία του ίδιου του καλλιτέχνη Robert Plant, στο ‘Fate of Nations’, στην θέση νούμερο 5! Το τραγούδι θα σας καταπλήξει με την απίθανη αρμονία του και μελωδία αφού είναι ιδανίκα φτιαγμένο για  ερωτευμένους!

 

Άλλο ένα πολύ καλό συγκρότημα με ιστορία  είναι οι πολύ καλοί Heavy Metal KROKUS στο άλμπουμ ‘Metal Renders-vous’! Εκεί μέσα θα βρείτε το πολύ καλό ‘Tokyo Nights’, στην θέση νούμερο 6, όπως και το απίθανο ‘Fire’ στην θέση νούμερο 8! Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ γιατί έχουν καταπληκτικά γυρίσματα, θαυμάσιο ρυθμό, απίθανα σόλο στην ηλεκτρική κιθάρα, και άψογα φωνητικά από τον τραγουδιστή! Το άλμπουμ αυτό περιέχει και μια απίθανη μπαλάντα η οποία λέγεται ‘Streamer’ και βρίσκεται στην θέση νούμερο 4!

 

Άλλο ένα όμως πολύ καλό και παλιό γκρουπ με μεγάλη προυπηρεσία στην Rock μουσική είναι οι πολύ καλοί Blue Oyster Cult και το άλμπουμ τους ‘Some Enchanted Evening’ ένα καταπληκτικό LIVE άλμπουμ τους! Όλο το άλμπουμ είναι καταπληκτικότατο! Ούτως η άλλως και ποιό άλμπουμ από αυτό το συγκρότημα δεν είναι και άψογο! Εδώ θα βρείτε το πολύ ωραίο ‘Astronomy’ το πολύ ωραίο ‘Godzilla’ όπως και το πολύ ωραίο ‘(Dont Fear) the Reaper’ που μίλα και αυτό για ερωτευμένους! Όλος ο δίσκος όμως είναι απίθανος!!!

 

Καλή σας διασκέδαση!!!

Johny

You may also like...

1 Response

  1. christine says:

    μπραβο Γιαννη και σε ολα τα παιδια για την super προσπαθεια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com