Μουσικές επιλογές

Αν θα θέλατε να έχετε στην συλλογή σας ένα τέλειο CD που να ακούγεται ευχάριστα ολόκληρο, τότε αυτήν την φορά θα σας παρουσιάσω και πάλι τους πολύ γνωστούς σε όλους μας και αγαπητούς Uriah Heep σε ένα άλλο θεσπέσιο άλμπουμ τους που λέγεται ‘The magician’s Birthday’! Εκεί μέσα θα βρείτε το καταπληκτικό ‘Sunrise’ στην θέση 1 που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ γιατί περιέχει δείγματα ψυχεδέλειας και ο στίχοι του μιλάνε για αγάπη! Ακόμα θα βρείτε το πανέμορφο ‘Tales’ μια καταπληκτική μπαλάντα στην θέση 7 που μιλά για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον! ακόμα άλλο ένα πολύ ωραίο τραγούδι αυτού του άλμπουμ είναι το ‘The Magician’s Birthday’ ένα τραγούδι 10,50 περίπου λεπτά στην θέση 8! Σε αυτό το τραγούδι οι Uriah Heep τα δίνουν όλα αφού τα σόλο στην ηλεκτρική κιθάρα απογειώνονται και ο ρυθμός αλλάζει συνέχεια! Όλο το άλμπουμ όμως είναι καταπληκτικό!

 

Ένα άλλο συγκρότημα όμως είναι οι U.F.O και το άλμπουμ τους ‘Lights Out’! Εκεί μέσα θα βρείτε την πολύ ωραία τους διασκευή, ‘Alone Again Or’, στην θέση 6! Η πρωτότυπη εκτέλεση αυτού του τραγουδιού ήταν από τους LOVE στην δεκαετία του 60 με 70! Η διασκευή όμως από τους U.F.O είναι πολύ καλή!

https://www.youtube.com/watch?v=AKnfRLHzfg4

 

Έχετε ακούσει τους Supertramp να παίζουν ψυχεδέλεια? Το διπλό άλμπουμ αυτό είναι το ‘In Paris’ και είναι όλο Live! Εκεί μέσα θα βρείτε το πολύ γνωστό σε όλους μας ‘School’ σε Live εκτέλεση στην θέση νούμερο 1 στο πρώτο CD! Στο δεύτερο θα βρείτε δυο καταπληκτικά τραγούδια που θα σας απογειώσουν τα οποία είναι το ‘Fool’s Overture’ στην θέση 6 και το ‘Crime of the Century’ στην θέση 8, πολύ καλά εκτελεσμένα από τους πανέμορφους μας Supertramp!

Καλή σας διασκέδαση!!!
Johnny

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com