Μουσικές Επιλογές

Ένας πολύ καλός HEAVY METAL καλλιτέχνης και τραγουδιστής είναι ο πολύ γνωστός μας Ronie James Dio ο οποίος τραγούδησε παρέα με τους Rainbow τους Black Sabbath τον πολύ καλό κιθαρίστα R. Blackmore αλλά έκανε ακόμα και πολύ καλή δική του προσωπική δουλειά, όμως σήμερα μας λείπει αφού έχει φύγει απ’ την ζωή. Μια καλή προσωπική του δουλεία από όλες είναι το άλμπουμ με τίτλο Sacred Heart και μέσα εκεί θα βρείτε το πολύ καλό Rock and Roll Children! Το τραγούδι αυτό εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ γιατί αποτελεί ύμνο για μας τους ροκάδες και πορωμένους Heavy Metal-αδες!

 

 

Άλλο ένα πολύ γνωστό και καλό ροκάδικο συγκρότημα που έχει αφήσει μεγάλη ιστορία στην σελίδα της ροκ σκηνής είναι οι Dire Straits και το άλμπουμ τους Love over Gold! Εκεί μέσα θα βρείτε το τραγούδι Private Investigations στην θέση 2, που κι αυτό περιέχει δείγματα ψυχεδέλειας! Ακόμα πολύ καλή κλασική κιθάρα και απίθανα πλήκτρα! Μια πολύ καλή μπαλάντα για τον καιρό της βροχής και τους ρομαντικούς ρόκερ!

 

 

Άλλο ένα υπέροχο ροκάδικο συγκρότημα αυτήν την φορά από γυναίκες μουσικούς είναι οι VIXEN στο ομώνυμό άλμπουμ τους! Εκεί μέσα θα βρείτε το πολύ καλό Edge of a Broken Heart στην θέση 1 και το πολύ όμορφο Cryin’ στην θέση 3! Οι Vixen σε όλα τους τα τραγούδια έχουν πολύ καλό ρυθμό και άψογες μελωδίες!

 

 

Καλή σας διασκέδαση!

Johnny.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com