Μουσικές επιλογές

Δύο ωραία τραγουδάκια όπως και άλλα πολλά που ίσως θα θέλατε να τα έχετε στην συλλογή σας είναι το ένα το Venus που θα το βρείτε στην θέση 1 και το δεύτερο είναι το Never marry a railroad man που θα το βρείτε στην θέση 5 του διπλού cd με το όνομα του συγκροτήματος Shocking Blue και τίτλο του άλπουμ Singles a’s and b’s! Αυτά τα δύο τραγούδια είναι υπέροχα και εμένα μου αρέσουν πολύ προσωπικά γιατί έχουν πολύ ωραίο ρυθμό και αν τα ακούσετε θα θυμηθείτε παλιές εποχές των χίππις!

Άλλο ένα ωραίο συγκρότημα που έχει πολύ ωραία και καταπληκτικά τραγούδια είναι οι Uriah Heep.  Θα σας συνιστούσα να πάρετε μια γεύση από το καταπληκτικό Sympathy που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ γιατί έχει πολύ ωραία ηλεκτρική κιθάρα και θαυμάσια φωνητικά και θα το βρείτε στην θέση 2 όπως και το free me που θα το βρείτε στην θέση 4 και θα σας θυμήσει και αυτό τις όμορφες εποχές των χίππις! Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ γιατί μιλάει για ελευθερία και θυμίζει καλοκαίρι! Αυτά τα δύο  όπως και άλλα πολλά πολύ ωραία τραγούδια θα τα βρείτε και στο άλμπουμ the best of…part2 των Uriah Heep!

Ένα άλλο πολύ ωραίο συγκρότημα αυτή την φορά και πολυ heavy metal ειναι οι Judas Priest και το τραγούδι Hot Rockin που θα το βρείτε στο άλμπουμ point of entry στην θέση 3! Αυτό το τραγούδι εμένα μου αρέσει πολυ προσωπικά γιατί έχει πολυ ωραία τύμπανα, ρυθμό, φωνητικά αλλά και πολύ ωραία σόλα στην ηλεκτρική κιθάρα! Ακούστε το και θα με θυμηθείτε!

Καλή σας διασκέδαση!

Johnny

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com