Μουσικές Επιλογές

Αν θα θέλατε ένα διπλό CD από Έλληνες καλλιτέχνες στην κατηγορία της ψυχεδέλειας με άψογα φωνητικά και όλα τα όργανα του συγκροτήματος στο μεγαλύτερο τους αποκορύφωμα, τότε θα σας συνιστούσα τους πολύ καλούς Aphrodites Child με την ονομασία του άλμπουμ τους ‘666’! Εκεί μέσα θα βρείτε το καταπληκτικό ‘The Four Horsemen’, στο οποίο τραγουδά ο γνωστός Demmis Rousos, αλλά και άλλα πολλά τραγούδια αφού το διπλό αυτό άλμπουμ αξίζει και ακούγεται άνετα! Όλα τα τραγούδια μέσα σε αυτό το άλμπουμ είναι άψογα! Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ, γιατί όλοι οι αυτοί οι Έλληνες καλλιτέχνες εκτελούν το καθήκον τους άψογα! Η μουσική αυτή σύνθεση είναι γραμμένη από τον Έλληνα μουσικοσυνθέτη Vagelis Papathanassiou!!!

 

Ένα δεύτερο καλό CD είναι το ‘The Getaway’, του Chris de Burgh, αυτού του γνωστου και απίθανου καλλιτέχνη,! Μέσα εκεί θα βρείτε το πολύ καλό ‘The Revolution’ στην θέση 10, όπως και το γνωστό ‘Dont pay the ferryman’ στην θέση 1! Το τραγούδι ‘The Revolution’ το έχει διασκευάσει και ο γνωστός μας Έλληνας καλλιτέχνης Βασίλης Παπακωνσταντίνου με την ονομασία ‘Δεν Υπάρχω’! Αυτό το άλμπουμ εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ, γιατί η αρμονία του είναι πολύ καλή θυμίζοντας τους παλιούς καλούς καιρούς του ’80, όπως και πολλά άλλα άλμπουμ του ιδίου καλλιτέχνη!

 

Άλλο ένα πολύ καλό άλμπουμ των Judas Priest και πάλι είναι το καταπληκτικό ‘Stained Class’, όπου εκεί μέσα θα βρείτε το πολύ καλό ‘Beyond the Realms of Death’ στην θέση 8 και την καταπληκτική διασκευή τους ‘Better by you, better than me’ στην θέση 3! Η πρώτη εκτέλεση αυτού του τραγουδιού ήταν από τους Spooky Tooth στην δεκαετία του 70! Αυτό το άλμπουμ λοιπόν των Judas Priest, εμένα προσωπικά, μου αρέσει πολύ γιατί όλα τα τραγούδια του είναι άψογα και ακούγονται πολύ ευχάριστα! Τα σόλο στην ηλεκτρική κιθάρα αλλά και τα ακόρντα είναι άψογα, όπως και τα φωνητικά του καλλιτέχνη, αλλά και τα τύμπανα! (Το τραγούδι ‘Beyond the Realms of Death’ περιέχει και κλασική κιθάρα!)

Καλή σας διασκέδαση !

Johnny

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com