Τι έγινε αυτή την βδομάδα?

 

Εγώ αυτή την βδομάδα χάρηκα πολύ που είδα την θεατρική παράσταση “Η Άνοδος”. Ήταν ένα εξαιρετικό έργο και μου άρεσαν οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών. Σε αυτήν την παράσταση είδα για δεύτερη φορά έναν πολύ καλό μου φίλο, τον κύριο Γιώργο και εντυπωσιάστηκα κι αυτήν την φορά από το πως έπαιξε

Παναγιώτης

 

Μου έκανε εντύπωση το πόσο καλή παρέα και σύνδεση συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσα σε μια παρέα που έχει σπάσει πάνω από δύο χρόνια. Μου άρεσε πολύ που ξαναβρέθηκα με την παρέα μου από την Ολλανδία.

Τσου

 

Ουδέν Σχόλιόν

Χρήστος

 

Την Δευτέρα χρειάστηκε να πάω στην πλατεία Εξαρχείων να συναντήσω ένα φιλαράκι. Όσο τον περίμενα καθόμουν σ ένα σκαλοπατάκι της εξώπορτας ενός σπιτιού. Δίπλα μου καθόντουσαν κάποιοι άνθρωποι, μάλλον από το Πακιστάν και από την άλλη μεριά, δεξιά μου βρισκόντουσαν δύο τραπεζάκια με πολλές καρέκλες. Στην είσοδο του κτηρίου είχε μια ταμπέλα που έγραφε Ελεύθερη Συνέλευση Εξαρχείων. Κάποια στιγμή άναψα ένα τσιγάρο και όπως κάπνιζα μια κυρία από αυτό το κτήριο με πλησίασε και μου δώσε ένα τασάκι για να μην πετάξω το τσιγάρο στο πεζοδρόμιο. Μετά από λίγο, αφού την ευχαρίστησα, μου έκανε την πρόταση να καθίσω σε μία από τις καρέκλες του τραπεζιού, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δίπλα μου στο τραπέζι καθόντουσαν άντρες και γυναίκες και συζητούσαν τα επίκαιρα, τις διαφορές της Ελλάδας με την Ευρώπη. Φεύγοντας τους ευχαρίστησα πολύ όλους!
Γιάννης

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com