Τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα;

IMG_0174

 

Τον επόμενο μήνα, κοντά αρχές Αυγούστου θα πάω διακοπές στο χωριό της μητέρας μου που βρίσκεται στον Νομό Αιτωλοκαρνανίας. Πηγαίνω κάθε χρόνο και περνάω πολύ καλά. Θα πάω με την μητέρα μου, αν και μετά από 10 μέρες θα έρθει και η αδερφή μου με τον ανιψιό μου, τον οποίο θα περιμένω με ανυπομονησία. Ελπίζω να κάνω περισσότερα μπάνια από πέρυσι καθώς πιστεύω ότι το πρόβλημα που είχα ελλατώθηκε λίγο καθώς το συζήτησα στην ομάδα και με βοήθησε.

Παναγιώτης

 

 

Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσω κανονικά να έρχομαι εδώ στην ομάδα κ’ θα ήθελα να ξεκινήσω να πηγαίνω για μπάνιο με τους γονείς μου κ’ τον θείο μου στο Πόρτο Ράφτη. Τον Αύγουστο μπορεί να πάμε οικογενειακά για μια βδομάδα στο εξοχικό μας στην Άρτα. Εκεί κάθε πρωί θα πηγαίνουμε για μπάνιο στην Κορνησία κ΄στην Πρέβεζα. Το μεσημέρι θα γυρίζουμε στο σπίτι κ’ μετά τα βράδια θα πηγαίνω με τους γονείς μου κ΄ την αδερφή μου για καφέ κ’ ποτό στις καφετέριες στον πεζόδρομο της Άρτας.

Μαρία

 

Το επόμενο διάστημα δεν θα φύγω από την Αθήνα. Θα μείνω στο σπίτι με την μητέρα μου και την κυρία που είναι εσωτερική και μας βοηθάει. Η αδερφή μου θα ξαναπάει στο χωριό. Εγώ δεν θέλω να πάω πουθενά με την κυρία που μας βοηθάει, γιατί δεν τα πηγαίνω καλά μαζί της. Αυτό που θα ήθελα πολύ είναι να πάω ξανά στην Χαλκιδική, μαζί με παρέα και να μένω σε τροχόσπιτο, έτσι, θα πήγαινα συνεχώς σε καινούργιες περιοχές.
Επειδή όμως αυτό δεν είναι εφικτό, θα συνεχίσω να έρχομαι στις ομάδες και να πηγαίνω με όσα παιδιά μείνουν για καφέ.

Νίκη

 

Θα κάνω ένα σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό και είμαι πολύ χαρούμενος διότι πηγαίνω για έναν καλό σκοπό. Μετά θ ανέβω για λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη να δω την μητέρα μου και πολλούς φίλους που με περιμένουν με πολύ αγάπη. Κατα τ άλλα θα είμαι εδώ στην όμορφη και αγαπημένη μας πόλη όπου θα συναντιέμαι με άτομα της ομάδας.

Γιώργος

 

Θα πάω χωριό τον Αύγουσο να δω την γιαγιά και να πάρω φρέσκο, καθαρό, αέρα. Θα δω τα φιλαράκια που τα βλέπω μια φορά τον χρόνο, και πάλι όπως κάθε καλοκαίρι θα το διασκεδάσουμε.

Τσου

 

Λοιπόν, σήμερα είναι 22 Ιουλίου και βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού όπου φεύγω για το ποιό όμορφο νησί για μένα, την Σαλαμίνα που έχω ζήσει αρκετές καλές στιγμές αλλά και κακές. Έτσι πάνε αυτά στην ζωή…Βασικά, σήμερα πάω με φίλους να περάσουμε καλά. Θα γυρίσω πίσω στο “κλουβί” μου μετά τις 15 Αυγούστου να ξαναβρώ του παλιούς καλούς ρυθμούς της ζωής μου γιατί έχω πολλά που με κρατάνε σ αυτήν την πόλη που ονομάζεται Αθήνα. Θα με περιμένουν επίσης, στην επιστροφή μου πολλοί άνθρωποι δικοί μου και πολλά από αυτά που κάνω για την επιβίωσή μου για μια αξιοπρεπή ζωή.

Δημήτρης

IMG_0132

 

Το επόμενο διάστημα ευελπιστώ να επιστρέψω στο σπίτι μου στην Άρτα. Εκεί θα μείνω για τουλάχιστον δέκα μέρες. Με περιμένουν ένα σωρό σουλειές που έχουν μείνει πίσω τον τελευταίο χρόνο. Αν όλα πάνε καλά τότε θα βρω ελεύθερο χρόνο να κάνω τα μπάνια μου στον Αμβρακικό. Μετά θα επιστρέψω στην κεντρική γειτονιά που μένω και θα πηγαίνω για καφέ. Αφού περάσουν οι μέρες θα γυρίσω στην Αθήνα ένα διάστημα μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω το φθινόπωρο.

Γιώργος

 

Το τι θα κάνω τον Αύγουστο είναι αβέβαιο. Οι πιθανότητες να πάω στο χωριό της μάνας μου στις Σέρρες είναι 50 – 50. Πάντως δεν θα στεναχωριθώ αν μείνω Αθήνα.

Χρήστος

 

Τον επόμενο καιρό θα αρχίσω να ξυπνάω νωρίτερα. Θα ξαναπάω γυμναστήριο και θα ξαναπιάσω το διάβασμα. Θα πάω στην Καλαμάτα για μπάνια και στον Πύργο για ξεκούραση στην φύση.

Νεκτάριος

 

Το επόμενο διάστημα θα μείνω στην Αθήνα, σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Θα ψυχαγωγήσω τον ευατό μου, όσο μπορώ, μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια, ακουγοντας μουσική, κάνοντας εξόδους για καφέ μόνος μου ή με παρέα. Ακόμα κάτι άλλο που θα με ευχαριστούσε πάρα πολύ ψυχολογικά, το οποίο κάνω ήδη και δεν θέλω να σταματήσω, είναι να ονειρεύομαι τα βράδια και να σκέφτομαι τι θέλω να κάνω στο μέλλον. Ακόμα, προς τα τέλη του επόμενου μήνα έχω σχεδιάσει να πάω μια μονοήμερη εδρομή στο εξοχικό ένος πολύ καλού μου φίλου από την ομάδα. Θα ήθελα, επίσης, να πηγαίνω κάποια Σαββατοκύριακα στο Μπουτζά μαζί με την μητέρα μου στο εξοχικό της οικογένειας.

Γιάννης

 

Τον επόμενο καιρό έχω σχεδιάσει να πάω τρεις μέρες διακοπές στο Ναύπλιο με τον αδερφό μου. Έχω κανονίσει επίσης να πάω με την αδελφή μου στην Ερέτρια στο εξοχικό μας για μια βδομάδα. Δεν έχω σχεδιάσει κάτι άλλο. Και δεν θέλω κάτι παραπάνω.

Κώστας

 

Αύριο θα έρθουν συγγενείς στην Χαλκίδα για φαγητό και μετά θα πάμε για μπάνιο. Θα συνεχίσω να πηγαίνω στη δουλειά μέχρι της Παναγίας. Τις Παρασκευές και τις Δευτέρες θέλω να έρχομαι στην ομάδα.

Ανδρέας

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com