ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ

Τι συνέβη αυτή την βδομάδα;

Την Πέμπτη στην ομάδα της Γιόγκα κάναμε ένα πολύ ωραίο ταξίδι με τη σκέψη μας. Εγώ προσωπικά ένιωσα μεγάλη ευτυχία καθώς είδα οτι ήμουν σε μια παραλία, δίπλα στη θάλασσα μαζί με την γυναίκα της ζωής μου. Αυτό το ταξίδι ήταν το καλύτερο που έχω κάνει και μέχρι και σήμερα είμαι πολύ ευδιάθετος και ευτυχισμένος και το σκέφτομαι ακόμα.

Παναγιώτης

 

Πήγαινα κάθε μέρα για καφέ στο μαγαζί του αδερφού μου. Κάθε μέρα που περνάει νιώθω καλύτερα. Αισθάνθηκα κάπως καλύτερα μιλώντας με τη μητέρα μου για ένα θέμα του σπιτιού. Πηγαίνω βόλτα με τη βέσπα και γουστάρω.

Μπάμπης

 

Την περασμένη εβδομάδα πήγα στην κουμπάρα μου και συζητήσαμε για το τι πρέπει να κάνω όταν με το καλό γυρίσω στο σπίτι μου. Επίσης άρχισα να βρίσκω παλιούς φίλους στο facebook. Με εντυπωσίασε πόσο εγκάρδια με αποδεχθήκανε σε σημείο που αισθάνομαι οτι δεν πέρασε μια μέρα. Μου αρέσει το γεγονός οτι με το facebook μπορεί να κρατήσει κάποιος μια σχέση στο επ[ίπεδο που θέλει, χωρίς να ανοίγεται υπερβολικά ή να κλείνεται στον εαυτό του.

Γιώργος

 

Την προηγούμενη Τετάρτη, έφυγε απο την ζωή εντελώς ξαφνικά, η μεσαία μου αδερφή, η Μαίρη. Αυτό με συγκλόνισε. Σήμερα ένοιωσα έντονη την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο. Γενικά νοιώθω ένα κενό και πιστεύω οτι θα περάσει καιρός μέχρι να ξεπεράσω το πένθος και τις τύψεις συνειδήσεως. Καλό ταξίδι αδελφούλα μου!

Νίκη

 

Αυτή την εβδομάδα πέρασα πολύ καλά και ήρεμα. Ενοιωσα πολύ όμορφα τη Δευτέρα στην ομάδα με τα τραγούδια που βάζαμε όλα τα παιδιά και μετά που πήγαμε για καφέ. Επίσης έμεινα πολύ ευχαριστημένη απο τον εαυτό μου την Τρίτη στο συγγραφικό καφενείο με την εξέλιξη μου στο κείμενο που έγραψα. Ήταν μια πολύ γεμάτη εβδομάδα.

Μαρία

 

Λοιπόν, αυτή την εβδομάδα μου έτυχαν αρκετά καλά πράγματα.

1.Ότι προσπάθησα και σκέφτηκα με ποιόν τρόπο θα διορθώσω τα λάθη του παρελθόντος, δηλαδή τον ακριβή μηχανισμό.

2.Ότι χάρηκα με ένα γεγονός το οποίο είναι ότι η νύφη μου είναι έγκυος και οτι θα έρθει παιδάκι απο την μεριά του αδερφού μου.

3.Και το καλύτερο είναι ότι αισθάνομαι αρκετά δυνατός για να μπορώ να βοηθήσω τους άλλους και να γίνομαι δυνατότερος και καλύτερος άνθρωπος στη ζωή μου.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

 

Την εβδομάδα που μας πέρασε πήγαμε με την αδερφή μου, τον άντρα της και τις ανηψιές μου για φαγητό σε ένα κινέζικο στο Μαρούσι. Το φαγητό ήταν άψογο και περάσαμε όμορφα. Στο απέναντι τραπέζι καθόταν μια παρέα, ανάμεσα ήταν μια κοπέλα με την οποία φλερτάραμε διακριτικά με τα μάτια.Αυτό με έκανε να νιώσω όμορφα και με ανέβασε ψυχολογικά.

Κώστας Κ.

 

Την τελευταία εβδομάδα για διάφορους λόγους δεν βγήκα έξω όλες τις μέρες και έμεινα σπίτι για να δω ποδόσφαιρο. Δεν πήγα στην ομάδα της Τετάρτης και ακυρώθηκε το σινεμά. Ήταν γενικώς λίγο βαρετά.

Χρήστος

 

Την προηγούμενη βδομάδα μου έκανε εντύπωση το πως η θλιψη μπορεί να φέρει την κάθαρση και να αποτελέσει ξεκίνημα για μια καινούργια αρχή.

Νεκτάριος

 

Μου έκανε εντύπωση που με την παρότρυνση της μητέρας μου πήγα κολυμβητήριο 2 φορές την εβδομάδα. Πήγα στην παραλία του Λευκάντι, έκατσα στην αμμουδιά, χωρις να κάνω μπάνιο, απλώς ήπια έναν καφέ. Ήρθα Αθήνα 2 φορές την εβδομάδα.

Ανδρέας Μαλλιώρας

 

Στην απέναντι πολυκατοικία είναι κάποιοι καινούργιοι κάτοικοι στον τρίτο. Επειδή εγώ συνηθίζω να χαιρετάω μέχρι και τους αγνώστους, άρχισα σιγά-σιγά να λέω καλημέρα και καλό μεσημέρι κλπ. στον άντρα της οικογένειας απέναντι στον τρίτο. Με χαιρετούσαν βέβαια και αυτοί αλλά με κάποιο τακτ δεν ξέρω γιατί. Κάποιο μεσημέρι ήμουν στο μπαλκόνι και έπινα καφέ, τότε είδα στο δικό τους μπαλκόνι ένα πολύ όμορφο σκυλάκι και τη μαμά της οικογένειας, ρώτησα πως το λένε κλπ. και μου είπε πως το λένε Γκούφη! Τελικά έχω γίνει φίλος με όλη την οικογένεια και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Για παράδειγμα, να φανταστείτε, η μητέρα με την κόρη κάποια μέρα που γυρνούσα από την ομάδα με κεράσανε καφέ. Να είναι καλά οι άνθρωποι και στην υγειά τους!

Γιάννης

You may also like...

1 Response

  1. σταυρουλα θεολογου says:

    ποσο σας ζηλευω ρε παιδια !!! μπραβο σε ολους και ευχαριστω που μου δινετε τη δυνατοτητα να σας διαβαζω !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com