ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ

FullSizeRender

 

Τι συνέβη αυτή την βδομάδα

 

Την Τετάρτη που μας πέρασε αποχαιρετήσαμε τον αγαπημένος μας Σπύρο. Αυτό που με στιγμάτησε και με συγκίνησε στη κηδεία ήταν οι αφιερώσεις που του γράψαμε εμείς οι φίλοι του, τα αδέλφια του.

Χρήστος

 

1) Δεν έχω καμμιά προσπάθεια απ αυτά που δεσμεύτηκα. Δεν είμαι ξεκούραστος. Θέλω να ξαναπροσπαθήσω. Να μπορώ να ξυπνάω νωρίτερα.
2) Ο χαμός του Σπύρου με ταρακούνισε

Ανδρέας

 

Αυτή την βδομάδα είχαμε μια αξιομνημόνευτη συνάντηση με την ομάδα υποστήριξης σε κάποιο εστιατόριο

Γιώργος

 

Έφυγε για τον άλλον κόσμο ο πιο κοντινός μου φίλος, ο Σπύρος. Πρώτη φορά στην ζωή μου πόνεσα τόσο πολύ, για τον θάνατο κοντινού μου ανθρώπου.

Νίκη

 

Την περασμένη βδομάδα “έφυγε” ο φίλος μας και αδελφός μας όλης της ομάδας. Την Τετάρτη είχε το τελευταίο του ταξίδι και ήμαστα όλοι εκεί! Το βλέμμα μου δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το πρόσωπό του.
Γιά σου Σπύρο μας! Για σου αδελφέ μας! Θα μείνεις πάντα και παντοτινά μέσα στο αίμα μας, την ψυχής μας και την καρδιά μας!

Γιάννης

 

Η απώλεια και η κηδεία του Σπύρου που παρόλο τον γνώριζα λίγο καιρό τον ένιωσα κοντά μου!

Κώστας

 

Ουδέν Σχόλιον

Παναγιώτης

 

Μου έκανε θετική εντύπωση ότι ο κόσμος (του διαδυκτίου) αντέδρασε με χιουμοριστηκό και άμεσο τρόπο στην (επίδοξα ηλίθια) ιδέα δύο αδελφών να κάνουν copyright την λέξη “αντίδραση”, λόγο του πετυχημένου show τους “Αντίδραση σε video”.

Τσου

 

“Εφυγε” το αγόρι μας στις ποιό όμορφες και ευτυχισμένες μέρες του. Μοιραζόταν και τόνιζε, τελευταία, στην ομάδα πόσο χαρούμενος, πλήρης και ευγνώμων ήταν τα τελευταία χρόνια.

Γιώργος

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com