ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ

Αυτή την εβδομάδα αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν όταν πήγαμε με την Ομάδα στο Πλανητάριο και είδαμε τους πλανήτες αλλά και τη γέννηση του φωτός επάνω στον θόλο! Ήταν πραγματικά σαν ένα πραγματικό ταξίδι στο διάστημα!! Ευχαριστώ πολύ

Γιάννης

 

Άνοιξε ένα παράθυρο στη ζωή μου που οδηγεί σε νέες δυνατότητες και σε ένα νέο τοπίο και με έβγαλε από μια κατάσταση όπου ένιωθα κλεισμένος στον εαυτό μου και σε αρνητικές σκέψεις.

Κώστας Μ

 

Μας ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης ότι χρειάζεται το χώρο μας, το στέκι μας. Σκέφτηκα, τι ωραία ευκαιρία, θα βρούμε μεγαλύτερο χώρο διότι η Ομάδα μεγάλωσε και νιώθω ότι θα έρθουν και νέα μέλη. Αποφασίσαμε να μείνουμε στην Ακρόπολη διότι είναι ένα μέρος που το έχουμε αγαπήσει όλοι και οι κάτοικοι έχουν εξαιρετική σχέση με όλους μας. Είμαστε κομμάτι της περιοχής.

Γιώργος

 

Την Τρίτη πήγα στο ειρηνοδικείο για να κάνω αποποίηση της περιουσίας της αδερφής μου,που πέθανε πέρυσι.Μου έκανε εντύπωση η μεγάλη γραφειοκρατία και η εμμονή στην λεπτομέρεια.Δεν θα μ΄άρεσε καθόλου να ήμουνα δικηγόρος.

Νίκη

 

Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η επίσκεψη στο Πλανητάριο γιατί έμαθα κάποια πράγματα που ούτε καν φανταζόμουν,ο χώρος προσφερόταν για μελέτη.Μου άρεσε το διήμερο που πήγα στο χωριό και άραξα στην παραλία και στο καφέ και ένιωσα αρκετά όμορφα μαζί με φίλους.Τέλος χάρηκα πάρα πολύ που η ΑΕΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στα playoff.

Μπάμπης

 

Με απασχόλησε όλη την εβδομάδα η σκέψη να κάνω και άλλο τατουάζ.Σκεφτόμουν την αντίδραση των δικών μου.Το τατουάζ αναπαριστά ένα κεφάλι με δύο πρόσωπα.Το ένα είναι ένα παράξενο απόκοσμο πρόσωπο και το άλλο ένας ράπερ.Πίσω από το κεφάλι υπάρχουν τρία γράμματα L.S.B.Δηλαδή LOVE (αγάπη) STREET (δρόμος) BEAT (ρυθμός).Το αποφάσισα ! Θα το κάνω,τέλος !

Δημήτρης

 

Μου άρεσε πολύ η έξοδος που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα και πήγαμε στο Πλανητάριο ή αλλιώς Ευγενίδειο Ίδρυμα.Ήταν όλα τόσο ζωντανά,οι πλανήτες,τα άστρα,γενικά όλο το διάστημα και η απεραντοσύνη του.Εντυπωσιάστηκα άλλη μια φορά από αυτή την εμπειρία.
Εχθές που είχαμε πάει να δούμε το παιχνίδι Παναθηναικός-Ολυμπιακός στο μπάσκετ ήταν ένας φανατικός φίλαθλος μιάς εκ των δύο ομάδων που σε κάθε φάση σχεδόν φώναζε μες στο καφέ και ήτανε σαν τρελός.Κανείς δεν του είπε τίποτα όμως.Τον άκουσε όλο το καφέ.

Παναγιώτης

 

Εντύπωση αυτή την εβδομάδα μου έκανε η μετακόμιση που έκανα από το παλιό στο καινούργιο σπίτι με τον συγκάτοικό μου,παρόλο που στην αρχή μου φαινόταν βουνό η όλη διαδικασία και αγχωτική,έγινε ομαλά και χωρίς πολλά παρατράγουδα και έτσι ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου.

Κώστας Κ

 

Την εβδομάδα που πέρασε και συγκεκριμένα την Τετάρτη πήγα στο Ζάππειο με τα φιλαράκια και πήρα δύο μπάλες παγωτό που έκανε 6,40 ευρώ.Μας έπιασαν τον κ*** κανονικά.

Χρήστος

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com