ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ

Τι συνέβη την τελευταία βδομάδα;

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι πολύ με την κατασκευή και το ανέβασμα profile στην ομάδα βιογραφικού linkedin και με τη δημιουργία προσωπικού facebook. Δεν γνωρίζω πολλά και γι’ αυτό προχωράω σιγά-σιγά, βήμα-βήμα. Είναι πολύ ενδιαφέρον να συναντάς ηλεκτρονικά, άγνωστους ανθρώπους με πολύ καλά στοιχεία βιογραφικού και πολύ ελκυστικές προσωπικότητες. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις πραγματικές προσωπικές, ανθρώπινες επαφές, οι οποίες είναι αναντικατάστατες.

Γιώργος

DSC_0496

Κάποιο βράδυ της περασμένης βδομάδας είχα ξεμείνει απο τσιγάρα, ήταν αργά μετά τα μεσάνυχτα, γύρω στις 3 το πρωί. Άνοιξα την πόρτα και πήγα στο περίπτερο απέναντι που μένει ανοιχτό μέχρι το πρωί. Δίπλα απο το περίπτερο υπάρχει μια στάση λεωφορείου στην οποία απο την μια μεριά καθόταν μια κοπέλα η οποία μου φάνηκε οτι ήταν σε καλή κατάσταση και απο την άλλη μεριά καθόντουσαν δυο τύποι εντελώς μεθυσμένοι. Κρατούσαν στα χέρια τους κουτάκια μπύρας. Βλέποντας τους τόσο χάλια μεθυσμένους κατάλαβα οτι θα το συνέχιζαν μέχρι το πρωί. Αναρωτήθηκα αν η κοπέλα είχε σχέση μαζί τους αλλά απ’ ότι φάνηκε ήταν μάλλον άγνωστοι. Δεν έδειχνε να τη γνωρίζουν, ούτε και την ενοχλούσαν.

Γιάννης

 

Αυτή την βδομάδα μου έκανε εντύπωση κάποιες αλλαγές που έκανα στον τρόπο συμπεριφοράς και γενικότερης φιλοσοφίας για την ζωή μου. Σ’ αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε η βοήθεια του γιατρού μου και η ένταξη μου στην ομάδα. Οι φιλικές σχέσεις που ανέπτυξα με όλα τα παιδιά με γέμισαν με καινούργιες δυνάμεις και αισιοδοξία για το μέλλον. Τώρα πλέον, βρίσκομαι σε μια φάση που κάνω καινούργια σχέδια για την ζωή μου και θέλω πολύ να προσπαθήσω να τα πραγματοποιήσω.

Μαρία

 

Τον τελευταίο καιρό έμενα πολύ με τον αδερφό μου. Αυτή την βδομάδα βγήκα έξω κάθε μέρα ενώ αυτός συνήθως έμενε σπίτι. Οι ρόλοι μας έχουν αντιστραφεί γιατί παλιά μπορεί να πέρναγα μέχρι και δέκα μέρες μέσα ενώ αυτός έβγαινε συνέχεια έξω.

Νεκτάριος

 

Παρακολούθησα στην τηλεόραση τα ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο Brexit. Αν θα μείνει η Αγγλία στην Ε.Ε. τελικά ή θα φύγει. Το τελικό αποτέλεσμα δεν το πρόλαβα ήταν πολύ αργά, νύσταζα και πήγα για ύπνο. Θα ήθελα να γίνει και για την Ελλάδα κάτι αντίστοιχο να μείνουμε στο Ευρώ ή να πάμε στη Δραχμή.

Ανδρέας

 

Τον τελευταίο μήνα έπαθε υποτροπή, η μεσαία μου αδελφή που πάσχει από μανιοκατάθλιψη. Επίσης και η μεγάλη μου αδελφή νοιώθει μεγάλη εξάντληση και ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς φταίει. Επομένως και εγώ δεν νοιώθω καλά. Ελπίζω να μπορέσω να τους συμπαρασταθώ.

Νίκη

 

Την Πέμπτη πήγα τον πατέρα μου στο νοσοκομείο για έναν έλεγχο και βρήκαν οτι το πρόβλημα του επανήλθε και την Κυριακή θα ξαναμπεί στο νοσοκομείο. Αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ κυρίως για την ταλαιπωρία του πατέρα μου.

Χρήστος

 

DSC_0504

1)Τη Δευτέρα το απόγευμα πήγαμε για μπιλιάρδο με τους φίλους μου απ’ την ομάδα Χρήστο, Κώστα και Νεκτάριο. Περάσαμε όλοι πολύ καλά και το ευχαριστηθήκαμε. Εγώ εντυπωσιάστηκα για άλλη μια φορά πόσο καλό μπιλιάρδο ξέρει ο Χρήστος.

2)Τις υπόλοιπες μέρες έλειψα απ’ τις ομάδες, γιατί είχα ανάγκη από ξεκούραση και καθόμουνα με τον ανιψιό μου τον Γιάννη και βλέπαμε ποδόσφαιρο, το Ευρωπαικό. Χαίρομαι πολύ που ασχολούμαι με τον ανιψιό μου γιατί τον αγαπάω πολύ και όποτε είναι σπίτι παίρνω αλλά και του δίνω χαρά.

Παναγιώτης

 

Εμένα, μέσα στην βδομάδα μου έκανε εντύπωση

1) Οτι ήρθα για πρώτη φορά στο συγγραφικό καφενείο και έγραψα κάτι πολύ καλό, κατά τη γνώμη μου. Γράφω για πρώτη φορά και πρόκειται για μια ιστορία βασισμένη σε αληθινές εμπειρίες. Πήρα στίχους Χιπ Χοπ από αγαπημένα μου συγκροτήματα και έπλασα την ιστορία αυτή, διαμορφώνοντας την βέβαια και βάζοντας δικά μου στοιχεία. Την έπλασα με τέτοιο τρόπο που ενώ έχει βάση τους στίχους να αποτελεί μια αυτόνομη ιστορία. Το Χιπ Χοπ λέει πάντα αλήθειες και βασίζεται πάντα σε πραγματικά γεγονότα μέσα απ’ τη ζωή.

2)Το live που θα γίνει σήμερα στο θέατρο Χυτήριο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα γι’ αυτούς που θα παίξουν μουσική αλλά και για έναν επιπρόσθετο λόγο, την υποστήριξη του Γκράφιτι στην Ελλάδα. Τα συγκροτήματα είναι ο Tiny Jackal και ο Μόνιμος Κάτοικος και είναι απο τα καλύτερα στον χώρο.

Δημήτρης

 

Μου έκανε εντύπωση αυτή την βδομάδα, η συνειδητοποίηση της προοπτικής που δημιουργώ στην καθημερινότητα μου.

Μπάμπης

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com