ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ

Τι συνέβη τον τελευταίο καιρό;

Τον τελευταίο καιρό καλωσορίσαμε στην οικογένεια μας ένα καινούργιο μέλος, ένα κουταβάκι. Το κουταβάκι είναι ενός μηνός και έχει συνεχώς όρεξη για φαγητό και παιχνίδια. Μου αρέσει να το φροντίζω και να παίζω μαζί του γιατί με ηρεμεί και μου διώχνει το άγχος.

Νεκτάριος

 

Ξεκίνησα κολυμβητήριο δυο φορές τη βδομάδα. Κάνω δίαιτα θα ήθελα να φτάσω 90 κιλά, είμαι 101, έχασα 4 κιλά. Έρχομαι Αθήνα 2 φορες τη βδομάδα.

Ανδρέας

 

Τον τελευταίο καιρό με ψυχαγωγούν και με απασχολούν πολλά πράγματα. Το ένα είναι τα άρθρα για την εφημερίδα που έχουν σαν βάση την κριτική για κάποιο κινηματογραφικό έργο. Το δεύτερο είναι η περιήγηση στο διαδίκτυο και η ακρόαση μουσικής. Το τρίτο είναι οι ωραίες συναντήσεις που γίνονται στην ομάδα όπου γίνονται πολύ ωραίες συζητήσεις. Το τέταρτο είναι να πηγαίνω με την εξαδέλφη μου στην Κηφισιά και να μιλάμε για πολλά θέματα. Είμαι γενικά πολύ απασχολημένος με ευχάριστα πράγματα.

Γιώργος

 

Έγινε άγριος ξυλοδαρμός, που νομίζω έληξε και σε φόνο, στα Εξάρχεια. Φύγαν οι πανκς και ήρθαν οι συμμορίες.

Τσου

 

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μου μικρό διήγημα το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα humanlinks.gr. Πήρα μεγάλη αναγνώριση απ’ την μητέρα μου, την ομάδα, τον κύριο Γιώργο και τους φίλους μου. Σχεδόν, νιώθω μεγάλη έκπληξη με το αποτέλεσμα αλλά και με την καλή εντύπωση που έκανα στους άλλους.

Παναγιώτης

 

Στις 29 του περασμένου μήνα, έφυγε για την πατρίδα της την Γεωργία, η Ίνκα. Η κυρία αυτή έμεινε σαν εσωτερική μαζί με την οικογένεια μου τρεισίμησι χρόνια. Εγώ βγήκα απο τις συνήθειες μου για ακόμα περισσότερο, λόγω της καινούργιας κυρίας που ήρθε, για να αντικαταστήσει την Ίνκα. Δεν ξέρει σχεδόν καθόλου Ελληνικά και αυτό με εμποδιζει ακόμα περισσότερο.

Νίκη

 

Μου κάνει εντύπωση γενικά, αλλά το πρόσεξα ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, πως συνταξιδεύω στην διαδρομή μου για το στέκι με μερικές κυρίες οι οποίες κρατώντας πολλές σακούλες του σουπερ μαρκετ, επιστρέφουν σπίτι τους με τα ψώνια τους. Μου κάνει εντύπωση το οτι κάνουν τόσο μεγάλες διαδρομές και απορώ γιατί; Δεν υπάρχει σούπερ μάρκετ στη γειτονιά τους ή ψάχνουν για φθηνότερα προιόντα σε μακρυνότερα μέρη;

Γιάννης

 

1) Άκουσα στην TV πως δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια ένας αλλοδαπός με το όνομα Αχμέντ. Έκανε λέει εμπόριο ναρκωτικών. Πιστεύω με κάποιον τρόπο οτι λειτούργησε η Θεία Δίκη.

2) Πήγα με την ομάδα μου για μπάσκετ και έπαθα ένα μικροατύχημα. Αυτό με καθήλωσε στο σπίτι για μερικές μέρες. Ήταν πολύ δυσάρεστα να μείνω τόσο καιρό μέσα επειδή πλέον έχω ξεμάθει. Θυμάμαι τον παλιό καιρό, πριν γνωρίσω την ομάδα, αδυνατούσα να βγω έξω για ολόκληρους μήνες.

Δημήτρης

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com