ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ

IMG_1415Φωτογραφία-Χάρης

Τι συνέβη τον τελευταίο καιρό

1) Στηρίζω και προστατεύω τον φίλο μου τον Ηλία σε κάποια θέματα του και συμπαραστέκομαι στην κοπέλα του που είναι φίλη μου.

2) Έχω αναλάβει την δραστηριότητα της εξόδου παιδιών σε διάφορα καφε που δυσκολεύονται να βγαίνουν.

 

Δημήτρης

 

1) Μου έκανε εντύπωση η προσπάθεια ενός μέλους της ομάδας, που έκανε κατάχρηση στο να πίνει νερό και στο τσιγάρο, κατάφερε να τα ελαττώσει με την βοήθεια όλων μας και την στήριξη της αγωγής του γιατρού του. Ειδικά όμως, εξαιτίας της προσπάθειας του ίδιου.

2) Στην τελευταία μου επίσκεψη ο γιατρός μου με βρήκε σε πολύ καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να ελαττωθεί ο αριθμός των φαρμάκων. Μάλιστα, με εμπιστεύτηκε ώστε να αρχίσω να ρυθμίζω κάποια δοσολογία μόνος μου.

 

Γιάννης

 

Περίμενα την online κοινότητα / κοινωνία να είναι πιο ευγενική και αποδεκτική….. Μετά απο μερικά παιχνίδια, κατάλαβα το ακριβώς αντίθετο (μιλώντας γενικά, εξαιρέσεις υπάρχουν)

 

Τσου

 

Την περασμένη εβδομάδα πήγα στην Πάρνηθα, στον Άγιο Πέτρο. Εκεί περπάτησα μέσα στο δάσος ώσπου βρήκαμε με τον πατέρα μου ένα ξέφωτο, όπου κάτσαμε και μιλήσαμε. Στο δρόμο της επιστροφής καθώς περπατούσα ανάμεσα στα δέντρα ένιωσα ένα αίσθημα γαλήνης. Πιο κάτω είδαμε μια αλεπού και δυο ελάφια. Όταν επέστρεψα σπίτι μου ένιωθα μέσα μου πολύ καλά ώσπου να τελειώσει η μέρα.

 

Νεκτάριος

 

Την τελευταία εβδομάδα ανανέωσα την παλιά μου γνωριμία με τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Ένα παλιό κομπιούτερ ήταν αρκετό για να με εισαγάγει στο μαγικό χώρο του διαδικτύου, με τα καλά του και με τα κακά του. Δεν περίμενα οτι θα ήταν τόσο εύκολο. Η επικοινωνία με τα άλλα παιδιά της ομάδας απο δύσκολη υπόθεση έγινε παιχνίδι. Υπόσχομαι οτι θα εκμεταλευτώ πλήρως τις νέες δυνατότητες.

 

Γιώργος

 

1) Εγώ αυτή την βδομάδα κατάφερα να γράψω για πρώτη φορά ένα μικρό κείμενο στο συγγραφικό καφενείο και είδα οτι τελικά μπορώ να γράψω, ενώ παλιά νόμιζα οτι δεν μπορούσα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

2) Αυτή την Πέμπτη πήγαμε με τους φίλους μου σινεμα και είδαμε μια πολύ ωραία ταινία. Προηγουμένως είχαμε πάει και για καφε. Και στο σινεμα και για καφε περάσαμε όλοι πολύ ωραία.

 

Παναγιώτης

 

Τον τελευταίο καιρό νοιώθω μεγάλη ανασφάλεια και στεναχώρια. Η αιτία είναι που θα φύγει η Ίνκα απο το σπίτι μου, για να γυρίσει στην Γεωργία. Η Ίνκα είναι η κυρία που μας βοηθάει εμένα και την μητέρα μου, εδώ και τρία χρόνια και είναι εσωτερική. Όσο πλησιάζει η μέρα, στις 29 του Μαίου, τόσο περισσότερο εκτιμάω τις αρετές της. Θέλω να ελπίζω οτι ο επόμενος άνθρωπος που θα έρθει θα είναι κι αυτός πραγματικά άνθρωπος όπως υπήρξε η Ίνκα.

 

Νίκη

 

1) Η όλο και περισσότερη αυτονομία και ενηλικίωση της ομάδας μας!

Το πως έχει οργανωθεί, με τέτοιο τρόπο, ώστε ο καθένας να έχει υπό την ευθύνη του μια δραστηριότητα. Όλοι οι “υπεύθυνοι” ανταποκρίνονται θαυμάσια, δίνοντας μια εξαιρετική φυσική ροή στο “στέκι” καθ όλη την βδομάδα.

2) Οι ομάδες δημιουργικής απασχόλησης όπως η εφημερίδα, το συγγραφικό καφενείο, η φωτογραφία και η μουσική έχουν δώσει πολύ όμορφα και πρωτότυπα έργα.

 

Γιώργος

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com