Τί έγινε αυτή την εβδομάδα?

“Διαχείριση ιδιοκτήτριας μπιλιάρδου προς άστεγο. Ενώ περίμενα από την γυναίκα να αντιδράσει βίαια ή προσβλητικά η γυναίκα παρακάλεσε ευγενικά και επίμονα να της πει έξω απ το μαγαζί τι ήθελε. Αντί να ζητιανέψει κάτι που πιθανόν δεν θα άρεσε ούτε στον ίδιο, ούτε στους ανθρώπους μέσα, του έδωσε κάποια ψιλά και ένα ανψυκτικό.”

Κωνσταντίνος

“Πριν από τρεις ή τέσσερις μέρες στις ειδήσεις, στην τηλεόραση, είπαν για ένα ατύχημα στην Αθήνα. Ανάφεραν ότι ένα αυτοκίνητο, στις έξι η ώρα το πρωί, έπεσε πάνω σε μία κολώνα στην περιοχή του Μετς. Ο οδηγός, ένας νεαρός δεν έπαθε τίποτε, παρότι η μηχανή εκτινάχτηκε μακρυά. Το ατύχημα έγινε δίπλα στην Αγία Φωτεινή, εκεί που πήγαινα επί χρόνια, στο σπίτι του θεραπευτή μου”

Νίκη

“Για πρώτη φορά αυτονομούμαι από την οικογένειά μου και ήταν η πρώτη βδομάδα συγκατοίκησης με την κοπέλα μου”

Ηλίας

“Με σόκαρε η αυτοκτονία του ανθρώπου στο μετρό Ακρόπολη την Παρασκευή το μεσημέρι. Εκεί είναι και το στέκι μας. Αισθάνομαι μεγάλη λύπη που πέθανε ένας άνθρωπος μάλλον άδικα”

Δημήτρης

“Είδα μετά από πολύ καιρό την κοπέλα μου την Λ. Βγήκαμε έξω. Την συνόδευε ο Κοινωνικός της λειτουργός της. Μακάρι να είμασταν μόνοι μας”

Χάρης

“Μέσα σ΄όλη την εβδομάδα αυτό που με συγκίνησε πάρα πολύ και μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι δύο πράματα: Το πρώτο είναι που γνώρισα μια κοπέλα που μου άρεσε πολύ και μου φέρθηκε άψογα και το δεύτερο είναι ότι την περασμένη Παρασκευή συντόνισα ολόκληρη την Ομάδα μ ένα άλλο μέλος της και τα καταφέραμε πολύ καλά!”

Γιάννης

“Η απόφασή μου να φροντίσω τις γάτες της γειτονιάς μου και τις γειτονιάς της κοπελιάς μου. Τους πήγα τροφή, τους έδωσα ονόματα κάνω σχέση μαζί τους.”

Σπύρος

“Η συνειδητοποίησή μου ότι είμαι πολύ τυχερός που έρχομαι στην Αθήνα,  από την επαρχία όπου καταπιέζομαι, στην ομάδα μου και νιώθω ελεύθερος”

Ανδρέας

“Με χαροποίησε πολύ την προυγούμενη Παρασκευή που βγήκαμε με τον κολλητό μου τον Αλέξη και έναν από τους καλύτερους φίλους μου τον Χρήστο και είδαμε τον Ολυμπιακό σ ένα καφέ.”

Παναγιώτης

“Οι συναντήσεις εργασίας που κάναμε με τα μέλη της Ομάδας για την ολοκλήρωση της εφημερίδας”

Θανάσης

“Την Πέμπτη κατά την διάρκεια του ατομικού ραντεβού με τον θεραπευτή μου κι όταν για μια στιγμή έφυγε απ το τραπέζι, ήρθε μια κοπέλα και μου ζήτησε φωτιά. Απ την φωνή της και το σουλούπι της κατάλαβα ότι ήταν φυλομεταβατική γυναίκα. Αργότερα όταν απομακρύνθηκε ο σερβιτόρος ξεκίνησε με κάποιους πελάτες να σχολιάζει αρνητικά για το πρόσωπό της και έβγαλε μία πολύ άσχημη και συντηριτική νοοτροπία. Ένιωσα απογοητευμένος, λίγο νευριασμένος και με έντονη αίσθηση ότι θα μπορούσαν σε μία παρόμοια περίπτωση να σχολιάζουν κι εμένα.”

Κώστας

“Πήγα στο Λονδίνο. Με εξέπληξε πόσο ευγενικοί είναι οι κάτοικοι του Λονδίνου. Αναρωτιέμαι αν νιώθουν στ’ αλήθεια έτσι ή αν καταπιέζονται.”

Ελένη

You may also like...

1 Response

  1. iliana says:

    Τι ωραια που ηταν η εβδομαδα σας!!!!!!!!
    Ηλιανα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com