ΟΙ HUMANLINKS ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ

Θα ήθελα να ταξιδέψω στη Χαβάη επειδή μου αρέσει η χαλαρή κουλτούρα που τους διακρίνει. Να κάνω περιπάτους στα ωραία τοπία που έχουν. Θα ήθελα επίσης να κάνω σερφ εκεί (αν και δεν ξέρω πως) κι ας είναι γεμάτο καρχαρίες οι θάλασσες. Να μάθω τα έθιμα τους.

Κώστας Κ

 

Θα ήθελα να πάω στην Ιαπωνία γιατί μ’ αρέσουν πολύ οι κερασιές. Μετά μ’αρέσει πολύ να παρατηρώ τους Ιάπωνες, γιατί χωρίς να ξέρω μου φαίνονται πολύ αστείοι. Έπειτα θα ‘θελα να νιώσω τον παλμό της ζωής τους και ξεχωριστά της δουλειάς τους. Τέλος μ’ αρέσει να βλέπω τις γκέισες αλλά και τις πολεμικές τέχνες των Ιαπώνων. Γενικά μ’ αρέσει η πολύχρονη ιστορία τους και η διαφορετικότητα τους.

Νίκη

 

Θα ήθελα να πάω στην Πορτογαλία γιατί οι άνθρωποι εκεί έχουν το μεσογειακό ταμπεραμέντο και είναι το ίδιο απλοί με τους Έλληνες

Ελένη

 

Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στην Ιρλανδία γιατί μου αρέσει η κουλτούρα τους. Έχει ωραία πράσινα τοπία, εκπληκτικές ακτές, ωραίες μπυραρίες και τρομερή μουσική σκηνή. Έχει ωραία κορίτσια. Θα ήθελα να πάω για ποτό σε πολλές pub απ’ τις οποίες έχουν ξεκινήσει πολλά μουσικά συγκροτήματα.

Μπάμπης

 

Θα ήθελα να πάω στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Χόλυγουντ για να συναντήσω τους αστέρες του σινεμά.

Χρήστος

 

1) Θα ήθελα να πάω στην Γερμανία γιατί έχει πολύ όμορφα και δυνατά αυτοκίνητα. Να πάω να επισκεφτώ τα εργοστάσια της BMW και της Mercedes και να δω πως φτιάχνονται.

2) Θα ήθελα να πάω επίσης στην Ρωσία γιατί έχει όμορφα κορίτσια.

Γιάννης

 

Θα ήθελα πολύ να πάω στο Θιβέτ. Θέλω να δω πως ζούνε οι Μοναχοί στα Μοναστήρια και να παρατηρήσω πως καλλιεργούν και συνδιάζουν την Μοναστική ζωή με τις πολεμικές τέχνες. Θα ήθελα επίσης να δω μέχρι που φτάνουν οι αντοχές μου.

Δημήτρης

 

Εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω στην Αμερική γιατί μου άρεσε σαν χώρα από μικρός. Ήταν και αυτό ένα από τα όνειρα μου να πάω σε αυτή την χώρα. Με συναρπάζουν τα ψηλά κτήρια αλλά και οι οι πιο μικρές συνοικίες με τα σπίτια και τους φράχτες. Θα μπορούσα να με φανταστώ οτι ζω σε ένα τέτοιο σπίτι. Ακόμα μου αρέσει γιατί είναι πατρίδα πολλών γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που θα ήθελα να γνωρίσω. Θα ήθελα να επισκεφτώ αν γινόταν τις περισσότερες περιοχές των ΗΠΑ αλλά κυρίως τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Μαιάμι αλλά και αυτές που είναι στο Νότο. Μια αγαπημένη μου περιοχή είναι και το Άρκανσας. Τέλος θα ήθελα να παρακολουθήσω από κοντά έναν αγώνα ΝΒΑ για να δω και τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο και να πάω για φαγητό σε ένα απο τα πολλά φαστφουντάδικα και να δοκιμάσω τα αμερικάνικα burgers.

Παναγιώτης

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com