Τι συνέβει τον τελευταίο καιρό 2.2.18

Τον τελευταίο καιρό χαίρομαι πολύ τις συναντήσεις εργασίας που κάνω με την ομάδα των humanlinks και τους φίλους μας, με σκοπό το φεστιβαλ που ετοιμάζουμε.

Παρατηρώ πόσο σπουδαίοι είμαστε. Έχουμε όραμα, καλούς σκοπούς και καθαρή καρδιά.

Παρατηρώ μέσα στο πλαίσιο της αγάπης και της ενότητας μας πόσο εύκολα αναδύονται οι καλές ιδέες μας και πόσο εύκολο τελικά είναι να τις κάνουμε πραγματικότητα.

Γιώργος

 

Με εντυπωσίασε ο πολύς κόσμος στην Θεσσαλονίκη, είπανε 800000 άνθρωποι.

Γνώρισα μια ιδιαίτερη ομάδα, τους humanlinks.

Μείωσα το καπνισμα κανονικών τσιγάρων.

Ελένη

Τον τελευταίο καιρό με έχει χαροποιησει η ιδέα του φεστιβάλ, ότι όλα μπήκαν σε ένα πρόγραμμα.

Ξεκίνησα πρόβες με μια υπέροχη φίλη με εξαιρετική φωνή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Ευγνώμων

Παναγιώτης

 

Την περασμένη βδομάδα η γυναίκα του αδερφού μου, η Αριάδνη, έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Παρέλυσε το σώμα της και έχασε την ομιλία της. Χρειάστηκε να μπεί στο νοσοκομείο τις επόμενες μέρες. Το γεγονός αυτό με έκανε να νιώσω άσχημα που η Αριάδνη χρειάστηκε να περάσει κάτι τέτοιο σε τόσο νεαρή ηλικία. Τώρα είναι καλά.

Κώστας Κ.

Στις 16 Ιανουαρίου έκοψα το κάπνισμα. Εχω πάρα πολλές παρενέργειες από το κόψιμο του τσιγάρου. Το κάπνισμα το άρχισα στα 25 μου χρόνια και τώρα είμαι 53.

Υπήρξαν πολλές οι αιτίες που το αποφάσισα, όπως το γεγονός ότι το τσιγάρο έχει τουλάχιστον 70 ουσίες καρκινογόνες, επίσης δεν θέλω να ενοχλώ τους γύρω μου. Άλλη αιτία είναι ότι θέλω να επηρεάσω την αδερφή μου που καπνίζει πολύ καθώς επίσης και για άλλους λόγους.

Νίκη

Το Σάββατο 27-1-18 πήγα σε ένα reunion με τους συμμαθητές μου από το σχολείο. Αυτή η συνάντηση μου δημιούργησε ποικίλλα αισθήματα τόσο καλά όσο και κακά.

Χάρηκα που τους είδα και που συζητησαμε για το τι έχει κάνει ο καθένας στην ζωή του. Ταυτόχρονα όμως στεναχωρήθηκα καθώς σκεφτόμουν πως πέρασαν τα 25 αυτά χρόνια από τότε που είμασταν μαθητές.

Χρήστος

Μου αρέσει που έχω ενεργοποιηθεί περισσότερο στην δουλειά μου και αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα.

Μπάμπης

Ένα μέλος της οικογένοιας μου διαγνώσθηκε με μια σοβαρή ασθένεια. Αυτό μου δημιούργησε ανασφάλεια για το μέλλον μου και για την πορεία του.

Άρχισα να κάνω τα πράγματα που αγαπώ περισσότερο στην ζωή μου. Συμμετέχω σε έναν διαγωνισμό, κάνω κόμικ και προετοιμάζομαι για το διδακτορικό μου.

Κώστας Μ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com