Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζουμε στο τριμηνιαίο Πρόγραμμα δραστηριοτήτων των Humanlinks το οποίο θα λάβει χώρα τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, και Μάρτιο. Πρόκειται για μια ομπρέλα από εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να καλύψουν ποικίλες ανάγκες και επιθυμίες των συμπολιτών μας αυτή την ιδιαίτερη εποχή η οποία μας καλεί να φροντίσουμε και να ενισχύσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας.

Οι δραστηριότητες εστιάζουν πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας, εκπαίδευσης, σχέση με το σώμα, διαλογισμός και ασκήσεις χαλάρωσης, δημιουργική απασχόληση οικογένειας καθώς και προβολές ταινιών κα. Οι εισηγητές και οι συντονιστές της κάθε εκδήλωσης είναι έγκριτοι επιστήμονες και έμπειροι επαγγελματίες ο καθένας στον τομέα του.

Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνονται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ και θα αναμεταδίδονται ταυτόχρονα στην σελίδα των Humanlinks στο Facebook.

Θα υπάρχει ο αντίστοιχος σύνδεσμος (link) κάτω από κάθε δραστηριότητα όπου μπορεί κάποιος να μπει αυτόματα στο “δωμάτιο” της εκδήλωσης.

Όλες οι δραστηριότητες είναι ελεύθερες προς το κοινό χωρίς κανένα αντίτιμο.

Για το Αναλυτικό Πρόγραμμα Δράσεων πατήστε εδώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021
Η προβολή του ντοκιμαντέρ “ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ – Ο μυστικός πόλεμος του νερού στην Ευρώπη” θα γίνει μέσω του παρακάτω συνδέσμου:
https://smallplanetproductions.cleeng.com/…/E129172187_GR
Μέσω του συνδέσμου αυτού θα κάνετε την εγγραφή σας (μέσω facebook, google ή email).
Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, θα σας έρθει σας έρθει email επιβεβαίωσης, όπου την Τρίτη 30/3 και ώρα 19:00, θα πατήσετε ‘’συμμέτοχη στην εκδήλωση/ access this event’’, και πατώντας play θα παρακολουθήσετε την ταινία δωρεάν.
Για όσους θέλουν επιπλέον οδηγίες για τη συμμετοχή τους, θα μπορούν να εισέλθουν από τις 18:30 στο ακόλουθο zoom link για περαιτέρω οδηγίες.
https://us02web.zoom.us/j/82405661031?pwd=OU1rbkdnVE1aMzUrdGlLM0k3ZG0yZz09
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Γιώργο Αυγερόπουλο στο παραπάνω σύνδεσμο ΖΟΟΜ.